10 priežasčių, kodėl verta gerti Aloe Vera sultis



Profilaktika yra kur kas pigiau ir paprasčiau, nei gydymas. Šiandien dar daug ligų negalime išgydyti, bet užkirsti joms kelią turime įvairių priemonių. Žmogaus sveikata priklauso nuo tinkamai subalansuotos mitybos. Tam, kad gerai jaustųsi ir puikiai atrodytų, vis daugiau žmonių pasaulyje pradeda vartoti ekologiškai švarius maisto papildus. 

Kompanija Forever suteikia mums galimybę išmėginti vertingą maisto papildą – alavijo (Aloe Vera) sultis. Sulčių gamybai imama tik vidinė alavijo lapo dalis, kuri vadinama želė. Kad būtų išsaugotos maistingosios alavijo medžiagos, želė stabilizuojama naudojant nedidelius kiekius natūralių medžiagų. 

1. Kūno „statybinės medžiagos“ 
Aminorūgštys yra mūsų kūno statybiniai blokai. Aštuonios esminės aminorūgštys, kurių organizmas nepasigamina, yra Aloe Vera sultyse. Gerdami Aloe Vera sultis padėsime organizmui natūraliai papildyti šių esminių rūgščių atsargas. 

2. Priešuždegiminės savybės 
Aloe Vera sudėtyje yra 12 natūralių medžiagų, kurios mažina uždegiminius procesus nesukeldamos pašalinių poveikių. Aloe Vera taip pat padeda palaikyti reikiamą sąnarių ir raumenų judrumą. 

3. Kasdienės vitaminų dozės 
Aloe Vera sultyse yra šių vitaminų: A, B1, B2, B6, B12, C, Folio rūgšties ir niacino. Žmogaus organizmas negali kaupti kai kurių iš šių vitaminų, todėl mes kasdien jų turime gauti su maistu. Gerdami Aloe Vera sultis aprūpinsime savo organizmą šiais reikalingais vitaminais. 

4. Kasdienės mineralų dozės 
Aloe Vera sudėtyje yra šių mineralų: kalcio, natrio, geležies, kalio, chromo, magnio, mangano, vario ir cinko. Kokia turtinga sudėtis. Gerdami Aloe Vera sultis, papildome organizmą šiomis maistingomis medžiagomis. 

5. Atstatomas kolageno ir elastino lygis 
Aloe Vera yra naudinga ne tik sveikatai, bet ir mūsų grožiui. Mūsų oda atsinaujina per laikotarpį, kuris trunka nuo 21 iki 28 dienų. Aloe Vera esančios maistingosios medžiagos padeda sumažinti senėjimo proceso padarinius. Kasdienė Aloe Vera sulčių dozė gali būti kaip tik tai, ko trūksta odai. 

6. Reguliuoja svorį ir energijos lygį 
Aloe Vera sultys padeda organizmui natūraliai valyti virškinimo sistemą. Naudojamos reguliariai, Aloe Vera sultys užtikrina geresnę savijautą, leidžia išlaikyti reikalingą energijos lygį ir padeda palaikyti reikiamą kūno svorį. 

7. Padeda imuninei sistemai 
Aloe Vera natūraliai palaiko mūsų imuninę sistemą. Imuninė sistema dirba visą parą saugodama mūsų organizmą, o Aloe Vera su natūraliom imuninę sistemą stiprinančiom medžiagom užtikrina organizmui nuolatinę gynybinę parengtį. Užtenka gerti nuo 30 iki 60 ml Aloe Vera sulčių per dieną – tai suteiks Jūsų imuninei sistemai pakankamą pastiprinimą. 

8. Palaiko sveiką virškinimą 
Sveika virškinimo sistema užtikrina, kad maistingosios medžiagos būtų absorbuotos į kraujotaką. Aloe Vera pasižymi natūraliu detoksikaciniu poveikiu. Reguliariai geriant Aloe Vera sultis pagerėja žarnyno darbas, padidėja proteinų įsisavinimas, sumažėja blogųjų bakterijų. Aloe Vera padeda spręsti virškinimo sistemos problemas, bei slopina rėmens sukeltus nemalonius reiškinius. 

9. Greitai ramina skausmą 
Aloe Vera pagreitina fibroblastų funkciją. Fibroblastai yra tos žymiosios mažos ląstelės, kurios atsako už kolageno gamybą. Jos taip pat padeda gyti nudegimams, įpjovimams, įdrėskimams, slopina niežulį ir perštėjimą. 

10. Dantų sveikatai ir higienai 
Aloe Vera yra ypatingai naudinga mūsų burnos ertmei bei dantenoms.


Palikti komentarą

Pastaba: HTML žymos nėra palaikomos!
    Blogai           Gerai